LDK-ja mbledh sot Këshillin e Përgjithshëm

07 gusht 2019 | 08:23

Sot në orën 16:30 në selinë e LDK-së, mbahet mbledhja e konstituimit të Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së dhe diskutohet për përgatitjet për zgjedhjet e përgjithshme.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
AHMED METAR Sikur të isha president arab, do ta zgjidhja…