Lushtakut dhe të tjerëve u caktohet masa e paraburgimit prej 30 ditësh

04 korrik 23:21

Nuredin Lushtakut dhe të tjerëve u është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh

Ish-nënkryetarit të komunës së Skenderajt, Nuredin Lushtakut, dhe të pandehurve të tjerë, u është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh.

Avokati i Nuredin Lushtakut, Artan Çerkini, ka thënë se si avokat mbrojtës do të ankohet në Gjykatën e Apelit.

“Klienti im tri herë është paraqitur vullnetarisht në polici, nuk ka pasur nevojë për këtë masë”, është shprehur Çerkini.

Ai ka theksuar se është dashur që të vendoset arresti shtëpiak ose masa e paraqitjes në polici.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një fëmijë njëvjeçar është mbytur në një pishinë në fshatin…