Mbi 400 gjoba në 24 orët e fundit për mosrespektim të ligjit kundër Covidit

17 tetor 09:53

Policia po vazhdon të dënoi qytetarët të cilët nuk po e respektojnë ligjin kundër COVID-it.

Në 24 orët e fundit janë shqiptuar 418 gjoba për mosrespektim të këtij ligji.

Gjatë kësaj periudhe janë arrestuar 11 persona dhe nëntë janë dërguar në mbajtje.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në emisionin Special të Televizionit 7 për Zgjedhjet Lokale 2021,…