ME KRISTAQ PORODININ NË NDERIM TË NDERIT TË KOMBIT

26 mars 2024 | 20:46

Me Shokun dhe Mikun tim Kristaq Porodinin, ish – Instruktor Politik, në Sektorin e Kosovës, në Komitetin Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë, në nderim pranë varreve të të pavdekshmëve të përjetshëm Adem Demaçi dhe Afrim Zhitia, në varrezat e Heronjëve dhe Dëshmorëve të Kombit në Prishtinë!

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 26 Mars 2024!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në Kuvendin e Republikës së Kosovës, sot u mbajt Sesioni…