Mehmeti: Ja pse politikanëve shqiptarë u pëlqen të jenë të përçarë

02 prill 2019 | 22:46

Politikanëve shqiptarë u konvenon të jenë të përçarë ngase kësisoj secili mund të jetë i pari në vendin e vetë.

“Kjo filloj të na pëlqej edhe neve, tash mos t’i kritikojmë vetëm politikanët. Edhe Kimit i pëlqen të jetë i pari a i dyti në një Maqedoni të mbyllur a mos të vijë në Kosovë se menjëherë bije në vendin e dhjetë dhe filloj të mbizotëroj ajo mendësi që e kishim edhe në kohën e komunizmit që çdo njëri, atë që e thonë edhe në humor, më mirë i pari i fshatit se sa i fundit i katundit”, ka thënë ai.

Mehmeti thotë se shqiptarët filluan të mbyllen nga njëri tjetri.

Ai ka deklaruar,  se edhe po të jepet si kusht nga Bashkimi Evropian se ofrojnë 1 deri 2 vite që bashkohen, shqiptarët do të kërkonin 20 vite. “Se atëherë edhe emri i hajdutëve do të pakësohet, sepse atëherë do të jetë një president, 20 ministra ndërsa tash i ka 80 zëvendësministra. Tash e ke në Maqedoni një situatë krejt të mirë për politikanët sepse Maqedonia ua plotëson dëshirat partive por jo shqiptarëve”, ka thënë Mehmeti, në “Rubikon” në “KTV”.

Sipas tij, nuk u plotësuan kushtet e shqiptarëve sepse gjithmonë ishte në pyetje interesi i partiakëve shqiptarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Manchester United ka rënë në transfertën e Wolves, teksa është…