Miratohet marrëveshja për sigurimet sociale me Kroacinë dhe Shqipërinë

16 tetor 2018 | 14:36

Qeveria e Kosovës ka miratuar lidhjen e Marrëveshjes për sigurime Sociale mes Qeverisë së Kroacisë, Qeverisë së Shqipërisë dhe të Kosovës.
Sipas ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica përmes kësaj marrëveshje do t’i jepet mundësi që qytetarët që kanë punuar në Kroaci dhe Shqipëri të marrin pensione pas arritjes së moshës së pensionimit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komisionin për Legjislacion ka shqyrtuar Projektligji për referendum dhe të…