Mjekët përpiqen t’i heqin bririn që iu rrit mbi kokë

24 shtator 2019 | 10:57

Kirurgët në Indi provuan t’i operojnë “bririn” që i ishte rritur një 74-vjeçari në kokë. Burri tha që briri kishte nisur t’i rritej që pesë vjet më parë.

Fillimisht ishte mbajtur nën kontroll nga berberi, i cili e gërryente dhe e mbulonte me flokë. Por shumë shpejt nisi të bëhet i fortë, gjë që e detyroi ta kërkonte ndihmën e mjekëve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tabela e vendosur në hyrje të Zubin Potokut nga drejtimi…