‘Mund të na detyrojnë ta heqim taksën, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe’

14 janar 2019 | 19:31

Ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka thënë se mund të na detyrojnë ta heqim taksën dhe të na vënë lloj-lloj sanksione, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe.

“Mund të na detyrojnë ta heqim taksën, mund të na vënë lloj-lloj sanksione, por nuk mund të na detyrojnë të blejmë produkte serbe. Lutje për të gjithë, ta dënojmë vet Serbinë duke mos blerë asnjë produkt të tyre”, ka shkruar Hasani në llogarinë e vet në “Facebook”.

https://www.facebook.com/100000686845787/posts/2285240611508811/

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, bashkë me ministrin e Arsimit,…