Ndoshta ju kujtohet Suzana Selimi, së shpejti i rikthehet ekranit

23 shkurt 2024 | 17:26

Ndoshta i’u kujtohet Suzana Selimi, pjesmarrëse në skeqe të ndryshme humoristike dhe klipe të këngëve të ndryshme, së shpejti rikthehet në ekranet televizive

Suzana Selimi, kur përmendet emri i saj menjëher na bien ndërmend skeqet e saj të ndryshme humoristike, kryesisht me humoristin Ganimet Bytyqi-Lalushi, si dhe në reklama të ndryshme dhe pjesmarrëse në klipe të ndryshme të këngëtarëve.

Pas një pauze të gjatë, në një bashkëbisedim me të, ajo na tregon për gjithë ata që e kanë ndjekur karrierën e saj në paraqitjet e saj televizive si dhe na tregoj edhe për rikthimin e shpejt në ekran.

Ofertat për të janë të shumta për të marrë pjesë si aktore në disa filma dhe reklama të ndryshme, por ajo nuk e ka vendosur ende se ku do të fokusohet më së shumti.

E neve nuk na ngelet asgjë tjetër përpos të presim e të urojmë për të shëndet dhe suksese të panumërta.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka nënshkruar memorandume bashkëpunimi…