Në Açarevë do të rinovohet akademia e parë ushtarake e UÇK-së

31 maj 2018 | 17:26

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Kujtim Gashi, dhe kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, të enjten kanë nënshkruar tri memorandume mirëkuptimi, dy në fushën e trashëgimisë kulturore dhe një në fushën e sportit.

Në fushën e trashëgimisë kulturore sipas memorandumit do të bëhet restaurimi i akademisë së parë luftarake të UÇK-së në Açarevë dhe rikonstruktimi i kullës së Shaban Manxhollit në fshatin Mikushnicë.

Kurse, në fushën e sportit, MKRS-ja do të investojë fillimisht 200 mijë euro për ndërtimin e një stadiumi në fshatin Runik.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Xiaomi” i fundit është një klon i “iPhone X” me…