Në Heilbronn themelohet nëndega e PDK-së, kryetar zgjedhet veprimtari Naser Sadiku

04 mars 19:24

Në Heilbronn të Gjermanisë është themeluar nëndega e parë e PDK-së, kryetar i saj u zgjodh veprimtari Naser Sadiku.

Në Kuvendin e rregullt zgjedhor të nëndegës së PDK-së në Heilbronn, në praninë e kryetarit të Komisionit për Organizimin e PDK-së në Mërgatë, Elmi Reçica, kryetar i nëndegës u zgjodh veprimtari Naser Sadiku.

No description available.

Po ashtu u votua për kryesinë dhe delegatët për Kuvend të Degës.

PDK-së në Heilbronn iu bashkëngjitë edhe veprimtari dhe biznesmeni Shahin Dervishaj me shumë anëtarë të rinj.

No description available.

No description available.

No description available.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas pesë ndeshjeve radhazi pa fitore (tri barazimeve e dy…