Në Kosovë nis një ushtrim i madh, Limaj i adresohet qytetarëve të vendit

18 prill 2018 | 21:40

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj ka bërë me dije se nga data 16 prill deri më 27 prill institucionet e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me KFOR-in kanë nisur ushtrimin e quajtur “Shpata e Argjendtë”.

“Institucionet e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me KFOR-in kanë nisur një ushtrim të quajtur “Shpata e Argjendtë”. Ky ushtrim ka për qëllim koordinimin e mekanizmave tonë të sigurisë për të planifikuar dhe menaxhuar situatat emergjente të mundshme dhe ka për qëllim vlerësimin e kapaciteteve tona të sigurisë, gatishmërinë e tyre për të iu përgjigjur situatave të ndryshme që mund të cenojnë sigurinë e Republikës së Kosovës”, ka thënë ndër të tjera Limaj.

Këshilli i Sigurisë Kombëtarë, sipas Limajt, së bashku me KFOR-in pas këtij ushtrimi do të analizojnë dhe nxjerrin rekomandimet e nevojshme.

Numri dy i qeverisë së Kosovës ka ftuar qytetarët që të mos shqetësohen nga ky ushtrim, pa zbuluar planin e këtij ushtrimi.

Më poshtë mund të ndiqni adresimin e plotë të Limajt:

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Panairi Ndërkombëtar i Produkteve, “Prishtina 2018”, që u hap sot…