Në Petrol Company çmime për toke 0.70 CENT shampon i xhamave!!

22 janar 17:37

Petrol Company për të gjithë klientët që janë të pajisur me Bonus Kartelë sjellë ofertën e radhës me shumë shpërblime dhe zbritje.

Klientët me fat të cilët janë të pajisur me Bonus Kartelë kanë mundësinë me përfituar nga oferta: Shampon për xhama 3-L nga 2 euro në 1.40 cent, shampon 1-L nga 1 euro në 0.70 cent, ndërsa të gjithë ata që furnizohen mbi 30 litra derivate do të përfitojnë 1 pikë/1 cent për çdo litër të furnizuar jo vetëm kjo.

Petrol Company do të ndajë shpërblime edhe për të gjithë ata që dëshirojnë të bëhen pjesë e Bonus Kartelës të cilët kanë mundësinë të jenë fitues i një smpartphon duke qenë i 200-ti i anëtarësuar me Bonus Kartele..

Për më shumë rreth ofertave të Petrol Company: like & follow Petrol Company.

Liku: https://www.facebook.com/petrolcompanyshpk/

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sebastian Vetteli beson se Mick Schumacher, i biri i legjendës…