Në Prizren më 31 tetor do të mbahet Panairi i Punës

15 tetor 2018 | 14:36

Më 31 tetor (e mërkurë), 2018, në Qendrën Sportive “Sezai Surroi” në Prizren, mbahet Panairi i Punës.

Panairi i Punës organizohet në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), Agjencinë e Punësimit të Republikës së Kosovës (APRK), Komunën e Prizrenit dhe Zyra Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ).

Për punëkërkuesit – Panairi i Punës është vendi i cili ofron informata për mundësitë e punësimit dhe praktikës në punë, dhe informata për trajnime e aftësime profesionale.

Për kompanitë dhe organizatat – Panairi i Punës është vendi ku mund të shpallin vendet e lira të punës apo praktikës në punë. Gjatë panairit kompanitë/organizatat gjithashtu mund të intervistojnë dhe vlerësojnë kandidatët potencialë për punë apo praktikë në punë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komisioni i Garave i IPKO Superligës me kërkesë të klubeve…