Në Spitalin e Pejës 61 pacientë me Covid-19, 12 prej tyre në gjendje më të rëndë

06 gusht 10:42

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht po trajtohen 61 pacientë me coronavirus.

Sipas njoftimit të këtij spitali, 32 pacientë janë në oksigjeno-terapi, 12 pacientë janë në gjendje më të rëndë, ndërsa pacientët e tjerë janë në gjendje më stabile.

“Nga personeli i Spitalit 6 Mjek, 15 Infermierë dhe 3 punëtor të shërbimit teknik janë të infektuar me Covid-19. Gjatë 24 orët e fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 194 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë̈’ thuhet në njoftim të spitalit në “Facebook”.

Gjithashtu, Spitali i Pejës njofton se 20 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm si dhe janë kryer 5 operacione, ndërsa 213 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 1,864 analiza, kanë qenë 6 lindje, 5 normale dhe 1 me prerje cezariane si dhe kanë lindur 6 foshnje, 3 të gjinisë mashkullore dhe 3 të gjinisë femërore.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla, njoftuar se ka zhvilluar një…