Nënshkruhet memorandumi për trajnimin e mësimdhënësve të matematikës në shkollat fillore të Prishtinës

24 janar 13:59

Në Ditën Ndërkombëtare të Arsimit, kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama, ka nënshkruar memorandumin e mirëkuptimit me Fakultetin e Edukimit dhe TOKA për trajnimin e mësimdhënësve të matematikës në shkollat fillore të Prishtinës.

Kryetari Rama ka theksuar se përmes këtij trajnimi do ta bëjnë lëndën e matematikës më të këndshme për fëmijët, duke integruar sa më shumë shembuj aplikativ për të pasur mësim sa më progresiv.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
E ardhmja e portierit të Kombëtares së Shqipërisë, Etrit Berisha…