Nesër hapet ekspozita “Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”

23 nëntor 17:53

Për nder të 28 nëntorit, Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës dhe Drejtoria e Përgjithshme e Arkivave e Shqipërisë hapin nesër (e martë), me fillim nga ora 13.00, ekspozitën “Nga nëntorët vijmë në nëntorë shkojmë”, në lapidariumin e Muzeut të Kosovës në Prishtinë.

Në këtë ekspozitë do të paraqiten 14 pllakate me dhjetëra fotografi të veprimtarëve kombëtarë nga vitet 1910-1912.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
SHQIPE BYTYQI   NJËZET MIJË DHIMBJE  (Marte Tunajt dhe Vasfije…