Nga nesër do të fillojë aplikimi për patentshofer ndërkombëtar

30 shtator 16:11

Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme ka njoftuar se nga nesër, më 1 tetor, do të fillojë aplikimin për patentshofer ndërkombëtar.

Bëhet me dije se aplikimi do të bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në Udhëzimin Administrativ Nr. 08/2020, për Përcaktimin e Formës, Përmbajtjes dhe Procedurës së Lëshimit të Patentë Shoferëve ndërkombëtar në Republikën e Kosovës.

(M.K / Epoka e re)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kanë përfunduar pjesët e para në tri ndeshjet e Superligës.…