Nisma mban mbledhjen e Këshillit Kombëtar

28 janar 15:17

Këshilli Kombëtar i Nismës për Kosovën është duke mbajtur mbledhje në të cilën po marrin pjesë edhe strukturat udhëheqëse të kësaj partie.

Në rend dite janë të këtij këshilli janë: Analiza e punës së Nismës në zgjedhjet e përgjithshme dhe ato lokale, zbatimi i programit të Nismës dhe angazhimi i mëtutjeshëm për fuqizimin dhe strukturimin e partisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Cilësia e ajrit në kryeqytetin e Kosovës ka arritur në…