Një bletar shihet duke punuar në një bletari në Navajas, krahina e Matanzasit në Kubë. /AFP/

15 prill 11:28

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kalonte shumë kohë në internet gjatë natës dhe për këtë…