Një buton i shtypur gabim i kushton “Google”-s 10 milionë euro

12 dhjetor 2018 | 11:11

Një gabim i kryer nga një praktikant i kushtoi 10 milionë dollarë kompanisë “Google”. Ai ka shtypur një buton duke rritur shpërblimin për reklamimin e ofruar nga kompania prestigjioze.

Ishte i bindur se po punonte në zonën e “testit” por, në fakt, ishte futur në modalitetin real dhe ka dërguar një njoftim të rremë publicitar në sajtet në internet që përdorin “Google” për t’i shitur hapësirat e tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kohët e fundit kemi parë shumë kafshë të pazakonta në…