Një çift martohet në tualet

28 janar 13:03

Planet e Brian dhe Maria Schulz morën një kthesë të papritur kur, për fat të keq, nëna e dhëndrit kishte vështirësi në frymëmarrje për shkak të astmës në ditën e dasmës.

Ajo u shtrua në spital dhe çifti ishte i mërzitur sepse nëse do ta shtynin martesën e tyre, duhet të prisnin edhe 45 ditë të tjera për të marrë një licencë të re. Por, atyre u erdhi një ide gjeniale, vendosën që martesën ta kurorëzonin në tualetin e dhomës së spitalit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fabrika “La Casearia Carpenedo” në veri të Trevisos në Itali…