Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

01 dhjetor 16:34

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

02.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë – Kosova  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fushë – Kosova I (Kodi: 15018006)  prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lismir, Dardhishtë, Nakaradë, Lulzim Tafa “Model Sllovenija”, Liridon Berisha & Partners SHPK.

Arsyeja: Evitim rreziku, ndërrimi dhe demontimi  i shtyllës së lakuar.

02.12.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

 NS TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Gjimnazi (kodi: 40000034010) nga ora 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Gjimnazi “Kuvendi I Arbërit”, rr. Kuvendi i Arbërit si dhe lokalet afër Gjimnazit.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas  zgjidhjes teknike dhe evitimin e vërejtjeve.

03.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 110/10 [kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)  nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nen tension.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehen:

NS 10/0.4[kV] Stabiliment te Fati Im. Pa tension mbesin këta  nënstacione në dy termine  nga ora 09:00-10:00 dhe nga ora 15:00-16:00:

1.       1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 3       (kodi: 19000035121)

2.       2.NS 10/0.4kV Llapnasella 1        (kodi: 19000035123)

3.       3.NS 10/0.4kV Llapnasella 2        (Kodi: 19000035122)

4.       4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza- Petrit Deçani      (Kodi: 19000035011)

5.       5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed preoc       (Kodi: 19000035013)

6.       6.NS 10/0.4kV NTP” ARBËRIA”(Çlirimi)  (Kodi: 19000035016)

7.       7.NS 10/0.4kV Ban. Priv. te shk. L.P.        (Kodi: 19000035020)

8.       8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri (Depo te Luli)             (Kodi: 19000035028)

9.       9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi: 19000035029)

10.   10.NS 10/0.4kV Autoservisi Kepa (Te Isaku)         (Kodi: 19000035097)

11.   11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.   12.NS 10/0.4kV Marigona 3         (Kodi: 19000035099)

13.   13.NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.              (Kodi: 19000035100)

14.   14.NS 10/0.4kV NTSH “ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi: 19000035101)

15.   15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.   16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi: 19000035153)

17.   17.NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux” (Toverlani)   (Kodi: 19000035247)

18.   18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi: 19000035003)

19.   19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi: 19000035004)

20.   20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi  “Autosallon”         (Kodi: 19000035156)

21.   21.NS 10/0.4kV Gani Aliu             (Kodi: 19000035161)

22.   22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi: 19000035164)

23.   23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk     (Kodi: 19000035237)

24.   24.NS 10/0.4kV Merkom Kompani PEZHO (Arif Elshani) (Kodi: 19000035039)

25.   25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi: 19000035042)

26.   26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi: 19000035044)

27.   27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi: 19000035045)

28.   28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-obj banesor       (Kodi: 19000035047)

29.   29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi: 19000035048)

30.   30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.           (Kodi: 19000035137)

31.   31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti elipsa) (Kodi: 19000035012)

32.   32.NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk)  (Kodi: 19000035043)

33.   33.NS 10/0.4kV Betoniera – Renulual Betoni       (Kodi: 19000035049)

34.   34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA          (Kodi: 19000035104)

35.   35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi: 19000035108)

36.   36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv – Llapnasellë              (Kodi: 19000035109)

37.   37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-obj.afarist             (Kodi: 19000035113)

38.   38.NS 10/0.4kV Ll. Sello 4             (Kodi: 19000035120)

39.   39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”-Zhermin Durguti        (Kodi: 19000035129)

40.   40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica (Kodi: 19000035138)

41.   41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi: 19000035146)

42.   42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi: 19000035159)

43.   43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi: 19000035162)

44.   44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi: 19000035163)

45.   45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi: 19000035240)

46.   46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K     (Kodi: 19000035241)

47.   47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi: 19000035245)

48.   48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi                (Kodi: 19000035248)

49.   49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249)

50.   50.NS 10/0.4kV Te Fati IM (Kodi: 19000035264)

51.    NS 10/0.4kV ALBATROS COMPANY         (Kodi: 19000035276)

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe 4 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 nga ora 09:00 deri 16:00  do të ndërprehen trafostacionet:

1.NS 10/0.4kV  Llapnasella 2 (kodi: 19000035122)

2.NS 10/0.4kV “Komuna e Graçanicës, Qendra Multifunksionale”              (kodi: 19000035242)

Vendet: Llapnasella (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e përçuesve në izolatorë, vendosja e kokave kabllovike.

03.12.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Breza (kodi: 40044003) prej ores 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe Bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bablaku (kodi: 41000001) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni).

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

TS 110/35/10kV Lipjani 

Nga dalja 10 [kV] Konjuh do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS DEPO  Zyrafete Ahmet Jashari  (kodi: 41000004489) nga ora 10:00 deri ora 13:00

Vendet: TS 489 Zyrafete Jashari

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Poslishta (kodi: 30035006) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

 

Prishtinë

 

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008)  prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-së.

Arsyeja: Punëve që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rreth orës 13:40 ka përfunduar autopsia e gruas shtatzënë e…