Njoftim nga KEDS-i për punimet  në rrjet

09 dhjetor 16:46

10.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë Kosova  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Albana (Kodi: 15018008)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanet dhe FSK-ja.

Arsyeja: Evitim rreziku,  montimi i ndarësit linjor.

2.

Nga Dalja 10 kV Bajqinë-Pollate

Ne Stabilimentin Shperndares do te nderprehen nga ora 10:00 deri ora 14:00 keta TS:

1.TS 10/0.4 kV Bajqinë Sogojevët                 me kod 14000014144

2.TS 10/0.4 kV Bajqinë Vokuf                          me  kod 14000014147

3.TS 10/0.4 kV Bajqinë shkolla                      me kod 14000014148

4.TS 10/0.4 kV Dobërdol 2                          me kod 140000141465

5.TS 10/0.4 kV Zakut 1                                me kod 14000014166

6.TS 10/0.4 kV Zakut 2                                me kod 14000014167

7.TS 10/0.4 kV Kërpimeh 2                         me kod 14000014169

8.TS 10/0.4 kV Metehi 3                              me kod 14000014172

9.TS 10/0.4  kV Repë 1                                   me  kod 14000014173

10.TS 10/0.4 kV Repë 2                               me kod 14000014174

11.TS 10/0.4 kV Pollat                                 me kod 14000014176

12.TS 10/0.4 kV Dvorisht                            me kod 14000014177

13.TS 10/0.4 kV Sllatin                               me kod 14000014178

14.TS 10/0.4 kV Reqic                                me kod 14000014179

15.TS 10/0.4 kV Zhiti 1                              me kod 14000014180

16.TS 10/0.4 kV Zhiti 2                             me kod 14000014181

17.TS 10/0.4 kV Sylevicë                          me kod 14000014182

18.TS 10/0.4 kV Brecë                                me kod 14000014183

19.TS 10/0.4 kV Ternavicë                         me kod 14000014184

20.TS 10/0.4 kV Murgull privat                me kod 14000014185

21.TS 10/0.4 kV Murgull                            me kod 14000014186

22.TS 10/0.4 kV Kërpimeh -Kralevci               me kod 14000014201

23.TS 10/0.4 kV Zakut 3                                   me kod 14000014210

24.TS 10/0.4 kV Bajqine- Gjatovit                    me kod 14000014230

25.TS 10/0.4 kV Xhevat Zymeri “FRESH”      me kod 14000014275

26.TS 10/0.4 kV Shahin Shabani                        me kod 14000014277

27.TS 10/0.4 kV Metehi 4                                me kod 14000014342

28.TS 10/0.4 kV Metehi 5                                me kod 14000014343

29.TS 10/0.4 kV Metehi 1                                me kod 14000014170

30.TS 10/0.4 kV Revuqë 3                                me kod 14000014175

31.TS 10/0.4 kV Kerpimeh 2                             me kod 14000014187

Vendet: Bajqinë, Dobërdol, Zakutë, Këpirmeh, Repë, Pollatë, Zhiti, Murgull, Breëc, Sylevicë, Reqicë, Sllatinë Dvorishtë, Tërnavicë, Metehi dhe Revuqë.

Arsyeja: Evitim rreziku,  demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe tëulët,  si dhe pastrimi i trasesë.

10.12.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Zllatar  (Kodi: 19000079008) ne dy termine nga ora 09:00 deri 12:00 dhe nga ora 13:00 deri 17:00

Vendet:  Një pjesë e rrugës “Shkëndia “ Zllatar.

Arsyeja: Projekte investive, punimet në rrjetin 0.4kV.

11.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Peja

TS 110/10kV Deçani

Nga Dalja 10 kV Lumbardhi  në Stabilimentin Shpërndarës do të ndërprehen këta TS:

1.TS 10/04 kV Gllogjan- Kullat e Haradinajve  (kodi :53000005013) nga ora 09:00 deri ora 14:00

2.TS 10/04 kV Gllogjan 1                             (kodi :53000005014) nga ora 09:00 deri ora 14:00

3.TS 10/04 kV Gllogjan  2 ( Selmanaj)         (kodi :53000005015) nga ora 09:00 deri ora 14:00

4.TS 10/04 kV Gllogjan  Shkolla                      (kodi :53000005016) nga ora 09:00 deri ora 14:00

5.TS 10/04 kV Shaptej  1                                     (kodi :53000005017) nga ora 09:00 deri ora 14:00

6.TS 10/04 kV Shaptej  2                                     (kodi :53000005018) nga ora 09:00 deri ora 14:00

7.TS 10/04 kV Gramaqeli Shavare                   (kodi :53000005019) nga ora 09:00 deri ora 14:00

Vendet: Gllogjan- Kullat e Haradinajve, Gllogjan 1, Gllogjan  2 ( Selmanaj), Gllogjan  Shkolla, Shaptej  1, Shaptej  2 dhe Gramaqeli Shavare.

Arsyeja: Evitim rreziku,  ndërrimi i dy shtyllave 10 kV të thyera zëvendësimi i tyre me të rejat në fshatin Shaptej.

11.12.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Piskota (Kodi: 80080008) nga ora 08:30 deri 09:30 dhe nga ora 14:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivari.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi  urave të tensionit të mesëm.

 

2.

TS 35/10 kV Gjakova I

Nga Dalja 10[kV] Piskota   do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS 54 me kod: 80080008215 nga 08:30 deri 17:00

Vendet: TS 54 Ana e djathte e Rr per Novoselle

Arsyeja: Projekte Investive, demontimi i trasnformatorit të vjetër, demontimi i kthinave të vjetra, montimi i trasnformatorit të ri dhe montimi i kthinave RMU 2+1.

3.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

LP 10kV Skivjani (me kod: 80080009) nga 08:30 deri 09:30

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi  urave të tensionit të mesëm.

12.12.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001) nga ora  11:00 deri ora 12:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja:  Eliminimi i rrezikut, eliminimi i pikave te nxehta.

Pejë

1.

NS 110/10 [kV]  Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Zahaqi  (kodi: 51000010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Bllagaj, Llabjan, Pavlan, Qyshk dhe Zahaq.

Arsyeja: Evitim rreziku,  ndërrimi i grupeve matëse.

12.12.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 Pr 2-Pr 7 (kodi: 11000078) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 10:50-11:00

Vendet: Bregu i Diellit 2 Trafo 3,Trafo 4/2,Trafo 1, Trafo 5, R&Rukolli”Sh.p.k, Maksutaj Privat, Prona Union, Mab -Sh.P.K, Lin Projekt dhe Naki Trade.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 Pr 7-Pr 2 (kodi: 19000078) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 10:50-11:00

Vendet: Lagjja e Spitalit, Sizmir, Art Construction, Kodrina, Princesha Group, Kawa Group, B&S Group”shpk.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV Prona Union (kodi: 11000078209) prej orës 09:00-11:00

TS 20/0.4 kV Tau Inxhiniering  (kodi: 11000078267) prej orës 09:00-11:00

Vendet: rr. Ndue Përleshi ( një pjesë), rr. Malush Kosova një pjesë.

Arsyeja: Për zëvendësimin e përkohshme të kthinës me ndërprerës deri sa të kompletoj kthinën me ndërprerës, sipas rekomandimeve nga departamenti i mbrojtjeve rele.

13.12.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Mazgiti  do të ndërprehet:

Stabiliminti 10 kV nga dalja 10[kV] Lumi i Madh – Prugovc   nga ora 09:00 deri 17:00

Pa tension do të mbesin:

1.NS 10/0.4[kV] Bregaj-Stanovc  (kodi: 15019008095)

2.NS 10/0.4[kV] Cakajte-Stanovc (kodi: 15019008096)

3.NS 10/0.4[kV] te  Shaljanët-Stanofc (kodi: 15019008190)

4.NS 10/0.4[kV] Te Muhaxherët (kodi: 15019008079)

5.NS 10/0.4[kV] Stanovc 1-Prekazët (kodi: 15019008080)

6.NS 10/0.4[kV] Te magazine (kodi: 15019008081)

7.NS 10/0.4[kV] Bujaria B.M (kodi: 15019008156)

8.NS 10/0.4[kV] Burimi SH.P.K (kodi: 15019008162)

9.NS 10/0.4kV Hasan Selmani N.P.T.”LOLI” (kodi: 15019008209)

10.NS 10/0.4[kV] Ismail Isa Hajredinaj “Ismail Hajradinaj”B.I (kodi: 15019008215)

11.NS 10/0.4[kV] DETI COM SH.P. K.  Xhevdet Zymeri (kodi: 15019008230)

12.NS 10/0.4[kV] Lumi i Madh-banesat (kodi: 15019008083)

13.NS 10/0.4[kV] Milloshevë-Nici petrol (kodi: 15019008075)

14.NS 10/0.4[kV] Te Sherifi (kodi: 15019008076)

15.NS 10/0.4[kV] Te Bazeni-Halim Thaqi (kodi: 15019008077)

16.NS 10/0.4[kV] Amazona (kodi: 15019008078)

17.NS 10/0.4[kV] Hamdi Aliu Qendër rekreative sportive afariste (kodi: 15019008163)

18.NS 10/0.4[kV] Vehbi Bregaj privat (kodi: 15019008175)

19.NS 10/0.4[kV] “Barileva” Sh.P.K (kodi: 15019008179)

20.NS 10/0.4kV Milloshevë  te shkolla (kodi: 15019008224)

21.NS 10/0.4[kV] Gracë (kodi: 15019008168)

22.NS NS 10/0.4[kV] Hagjaj-Stanovc (kodi: 15019008093)

23.NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc (kodi: 15019008094)

24.NS 10/0.4[kV] Haxhaj Stanovc i Ri ZPRR 2019- (kodi: 15019008232)

25.NS 10/0.4[kV] Haradinaj-Stanovc e reja (kodi: 15019008233)

26.NS 10/0.4[kV] Stanovc-pompa e benzines (kodi: 15019008084)

27.NS 10/0.4[kV] Stanovc 2- Prekazët ZPRR 2015 (kodi: 15019008182)

28.NS 10/0.4[kV] Petrol Olti Sllovenija Stanovc (kodi: 15019008185)

Vendet: Milloshevë një pjesë, Babimofc, Stanofc i Ulët – nje pjesë , Stanovci i Eperm- nje pjesë,  e Lum i Madh, fshati Bakshi dhe Petrol Olti.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i transformatorëve të ri në Projektet LOT 6 2021.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kapiteni i Besa Famgas, Egzon Gjuka, është optimist para ndeshjes…