Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

31 janar 17:01

Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

02.02.2023

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

NS. 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:                

Nga dalja 10kV Shkabaj në Stabiliment tek Kristo Naqi nga ora 11:00 deri 15:00

Pa tension mbesin:

1.NS 10/0.4kV    Ambullanta (e KEK-ut)  15019002016

2.NS 10/0.4kV    Subotiq                15019002017

3.NS 10/0.4kV    Reforma              15019002019

4.NS 10/0.4kV    Iber Lepenci       15019002020

5.NS 10/0.4kV    Te Bahollet         15019002022

6.NS 10/0.4kV    Te Barakat           15019002023

7.NS 10/0.4kV    Bujqësia              15019002025

8.NS 10/0.4kV    Agron Raqi (restorant Shpati)    15019002159

9.NS 10/0.4kV    BENI COM-te Ismeti       15019002162

10.NS 10/0.4kV ARS BETON Shkabaj        15019002166

11.NS 10/0.4kV Euro Beni-Arben Halimaj             15019002180

12.NS 10/0.4kV B. Morava           15019002024

13.NS 10/0.4kV “Italy Recycling LLC”      15019002188

14.NS 10/0.4kV Murtez Binaku  15019002189

15.NS 10/0.4kV Sylevit  15019002026

16.NS 10/0.4kV Ndriçimi publik për autostradë 15019002195

17.NS 10/0.4kV “Al-Petrol”-Arber Kryeziu           15019002196

18.NS 10/0.4kV Lagjja e re Hade -Shkabaj             15019002197

19.NS 10/0.4kV Mazgit Prrojalitë ZPRR 2015        15019002202

20.NS 10/0.4kV Lagjja Fanaj        15019002208

21.NS 10/0.4kV AGROKOR- Bedri Hamiti              15019002160

22.NS 10/0.4kV Ibrahim Bacaliu “HIB PETROL” shpk        15019002214

23.NS 10/0.4kV Agim Gashi NTP “AGIMI COM” 15019002219

24.NS 10/0.4kV N.T.Sh”Bast Trade”Basri Statovci             15019002220

25.NS 10/0.4kV Selman Asllani  15019002221

26.NS 10/0.4kV Flakron Hoxha”American School of Kosova”      15019002223

27.NS 10/0.4kV Shkabaj te Llapashticët 15019002227

28.NS 10/0.4kV Agim Lluka “Radio TV-DUKAGJINI”SH.P.K.          15019002226

29.NS 10/0.4kV 15019002235

30.NS 10/0.4kV NTP MEDIKA SH.P.K  Arbër Merovci        15019002237

31.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti  15019002240

32.NS 10/0.4kV GOLDEN IMPERIAL SH.P.K. Driton Hoti  15019002241

33.NS 10/0.4kV ONIX PALACE  Agron Imer Raqi  15019002243

34.NS 10/0.4kV ONIX PALACE  Agron Imer Raqi  15019002248

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Punime  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

02.02.2023

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ujevara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

2.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Azmani  (kodi: 40041001031) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Ferat Hashani.

Arsyeja: Projekt investiv, demontimi i shtyllave të drurit dhe përçuesit.

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:               

Nga dalja 10kV Livadicë në Stabiliment Dumicë Kulla nga ora 09:00 derinë orën 17:00

Pa tension mbesin do të mbesin:

1.NS 10/0.4kV    Dumnicë Tihovc 1            14000011126

2.NS 10/0.4kV    Dumnicë Uka Drite private 4000011127

3.NS 10/0.4kV    Dumnicë Tihovc 2            14000011128

4.NS 10/0.4kV    Dumnica e Epërme         14000011129

5.NS 10/0.4kV    Dumnicë te Ilmija            14000011218

6.NS 10/0.4kV    TSSH Dumnicë te Jetoni               14000011250

7.NS 10/0.4kV    TS -shtyllë Azemovit ZPRR 2016 14000011292

8.NS 10/0.4kV    TS Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR  14000011331.

Vendet: Fshati Dumnicë.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve në rrjetin e tensionit të mesëm për projektin  TSSHM – 14000011128.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Trajneri i Romës, Jose Mourinho, ka bërë një krahasim në…