Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

22 shtator 2023 | 16:38

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

 25.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betoni (kodi: 40041002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.”Prizreni”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private Goden, Jahoc, Prush dhe Raçë,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

2.

Nga TS 35/10[kV]  Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV J07 Gaqka (kodi: 40042002) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: fshatrat: Bajnicë, Burnik, Gaçkë, Gaçkë e Epërme, Gërlicë, Gërlicë e Epërme, Gjelbin, Greme (një pjesë), Izhancë, Koshtane, Semajë dhe Varosh (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve riparimi i shtyllës.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10[kV] Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjan (kodi: 61066013) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat:Llashticë, Pasjan, Burincë dhe Muqi Baba.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të kalbura të drurit me shtylla e reja të drurit.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV j5 Bardhosh (kodi: 13000001) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prizren

1.

Nga TS 35/10][kV] Dragash )do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (kodi: 30036007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe; afariste: N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restorant Opoja.

Ka BRE.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

25.09.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

 1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni i Policisë (kodi: 12000003prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë) dhe Policia e Kosovës – Drejtoria.

Arsyeja: Projekte investive, punime në kuadër të projektin investiv LOT_36 P2-P3 Feeder 3 (Prishtinë).

26.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi: 82081007) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagerme (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardanija 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

 2.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV J14  Gremniku (kodi: 52000011) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva,Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm 10kV, përforcim rrjeti.

3.

Nga NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV J11 Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lluka e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)[kV]   Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llausha (kodi: 14000013) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10[kV] Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Randobrava (kodi: 30034010) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

26.09.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10[kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baica (kodi: 16100008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Baincë, Korreticë e Ulët, Abri, Tërdevc, Drenas-një pjesë dhe Çikatovë e Re.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i trafostacionit  të ri.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Blerim Hoti shpall të pavlefshme dëftesat e vitit të I,II,III,…