Njoftim nga KEDS-i, për punimet në rrjet

02 tetor 2023 | 16:52

03.10.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Te TMK (kodi: 60062011005) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Lepa Brena (kodi: 60062011021) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

TS 10/04 kV Te TMK (kodi: 60062011382) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.Abdullah Tahiri dhe rr. Reshat Ymeri.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, pastrimi i kthinave (izolatorëve mbajtës) tek TS – 021 si dhe rregullimi i kabllove të tensionit të mesëm në lidhje të ngurtë.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i pozitës së ndarësit të zbarrave.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Reshtani (kodi: 32000017) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor në stabilimentin “Rruga Skënderbeu, Isaku 2”.

04.10.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bostoni, Turiqevc,Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja të betonit, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajqin-Pollat (kodi: 14000014) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Buzëllap, Dobërdol, Kërpymeh, Metehi, Repë, Pollat, Dvorishtë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërnavicë, Marinc, Bradash, Peran, Bajqinë, Murgull, Pakashticë e Poshme dhe rr,Vlora.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave të dëmtuara, pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

04.10.2023

Punime në projekte investive

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

TS 10/04[kV] Dubrava 1 (kodi: 32000019008) nga ora 08:30 deri në ora 13:00

TS 10/04[kV] Dubrava III (kodi: 32000019013)nga ora 08:30 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Dubravë

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi dhe energjizimi i trafos.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë – Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bardhi i Madh (kodi: 15018018)nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lagjja 28, një pjesë e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Drenasi 3 (kodi: 16100003)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Çikatova e Re, Baincë, rr.Adem Jashari, rr Xhevat Demaku, Dobroshevc Abdylovit dhe Hajdarovit.

Arsyeja: Projekte investive, tokëzimi i konzollave – projekti: Dorbroshevc Abdylovit, Dobroshevc Hajdarovit.

04.10.2023

Punime nga palët e treta

Ferizaj

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi: 41000012) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjia dhe Pojata.

Arsyeja: Realizimi i punimeve sipas  pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shpenadija (kodi: 32000023) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Shkëputje nga rrjeti i vjetër, kalim në rrjetin e ri -demontimi i rrjetit të vjetër sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 135 (kodi: 80080013343) nga ora 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: rr.Bajram Curri.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV sipas zgjidhjes teknike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pjesëtarët e njësisë speciale të Policisë së Kosovës janë tërhequr…