Njoftim nga KEDS-i, për punimet në rrjet

03 tetor 2023 | 16:42

4.10.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J22 Preoci (Kodi: 10000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e magjistrales Prishtinë-Ferizaj, Preoci 1,Preoci 2, Kozmetik Parfumeri Golding-re, HIB Petrolli, Objekt afarist te HIB, Bujar Nuka, Arena auto, Autodardania -Valdet Gjonbalaj, Rexhep Beqiri, Veton Topanica “AS PLAST dhe Marigona Residence, një pjesë e Preocit,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri. kontrollimi  rregullimi  i  urave  dhe  shtrëngimi i  RRTM në  daljen 10 KV  Preocit.

Pejë

1.

NS 35/10[kV] Klina

Nga Dalja 10[kV] Klinavci do të ndërprehet nga ora 11:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4[kV] Ranoci   (Kodi: 52000002029)

Vendet: Një pjesë e Ranocit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartja e rrjetit në tri shtylla të tensionit të ulët.

05.10.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vëllezërit Çaka (një pjesë); fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabrricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i  izolatorëve K-3 në linjën 35kV dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Drenasi- Qendra (Kodi: 16100001) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rr.14 Qershori, rr.Feronikeli, rr.Fehmi Xheve Lladrovci, rr. Rasim Kiqina, rr.Bedri Shala, një pjesë e Drenasit- kah qendra.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri , Kontrollimi i qarqeve te mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 220/10 [kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Çikatova  (kodi: 16100011)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobroshec.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kontrollimi i qarqeve të mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të  ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjicë, Shkolla LLapushni dhe Kleçkë e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Reshtani (kodi: 32000017) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reshtan, Therande (nje pjese), Lagjeja Bajraktari, Reshtani 1, Reshtani 3.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërprerje për siguri, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor në stabilimentin “Rruga Skënderbeu, Isaku 2”.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Prekazi (kodi: 74000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagjja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagjja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventiv, mirëmbajtje preventive – ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve, kontrollimi i trafostacionit.

5.10.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura e Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja:  Projekte investive,  Ndërrimi dhe energjizimi i trafos.

2.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 09:30  dhe nga ora 16:00 deri 17:30

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

3.

NS 35/10[kV] Malisheva

Nga Dalja 10[kV] Mirusha do të ndërprehet nga ora 09:00 deri në ora 17:30

NS 10/0.4[kV] Bubël     (Kodi: 82082002031).

Vendet: një pjesë e Bublës.

Arsyeja: Projekte investive, projekte investive, ndërrimi i shkarkuesve, ndërrimi i konzollave, izolatorëve dhe lëshimi në punë i rrjetit të ri.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mediet serbe gjatë ditës kanë raportuar se kryeterroristi Milan Radojçiq…