Njoftim nga KEDS-i, për punimet në rrjet

05 dhjetor 2023 | 16:32

06.12.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufca (kodi: 60061006) prej orës 10:45 deri në ora 15:00

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe  Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Shkyçje për shkak të sigurisë – ndërrimi i shtyllave  të tensionit të lartë.

07.12.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive,  energjizimi i pjesës së mbetur, Projekti LOT 12.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Projekte investive,  energjizimi i pjesës së mbetur, Projekti LOT 12.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (kodi: 82000001) nga ora 09:00-09:30 dhe nga ora 17:30-18:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja:  Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] TS ZATRIQI (kodi: 82000001019) nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshati Zatriq.

Arsyeja:  Projekte investive, vendosja e  kabllos se re 10 kV si dhe dislokimin e shtyllave te betonit në projektin LOT 41 Pataqani.

07.12.2023

Punime nga palët e treta

Prishtinë

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 20kV J35 Prishtina e Re (kodi: 19000081)  prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Prishtina e Re dhe rr.Nekibe Kelmendi një pjesë.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Piskota (kodi: 80080008)  prej orës 09:00 deri në ora 15:00.

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe  Rruga Tivarit.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Jehona Lushaku-Sadriu nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), ka reaguar…