Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

25 maj 17:07

26.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

 1.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (kodi 14016002) prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 0.4kV Ulzat 1-Hajvali (Kodi:19000040167) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4 kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

 Gjilan

 1.

Nga NS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhegra (kodi 61066006prej orës 11:00  deri ne ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Çelik (një pjesë), Demiraj, Dunav (një pjesë), Goden (një pjesë), Haxhaj, Lladrovë, Llashticë, Pidiç, Selishtë, Shurdhan, Stançiq dhe Zhegër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i TMRr-ve  2×100/5/5A.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ledinat (kodi 53000001prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i dy shtyllave 10 kV Fshatin Prekolluk.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet stabilimenti në Klinë e Epërm dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Kuqicë (Selimi) (kodi 74000012018prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kuqicë (Smajli) (kodi 74000012019prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kuqicë (Hasani) (kodi 74000012020prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kuqicë TSSH (kodi 74000012021prej orës 10:00  deri në ora 14:00

TS 10/04 kV Kuqicë Hamza (kodi 74000012017prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Kuqicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe ndërrimi i siguresave të tensionit të mesëm, dalja ndërprehet në stabilimet Klinë e Epërme.

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci (kodi 30000015prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (kodi 41046004prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishtë, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

27.05.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

TS 0.4kV kV TS MEJE 1 (LAPIDARI) (kodi 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 0.4kV kV TS Madanaj 2 (kodi 80080006134) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 0.4kV kV TS Dallashaj (kodi 80080006137) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Madanaj 2 dhe Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10 kV Kijeva (kodi 82082007) prej orës 08:00 deri ne ora 18:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën largpërçuesin ekzistues.

27.05.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhuri (kodi: 30035003) prej ores 11:00-11:15 dhe nga ora 16:45-17:00

Vendet: Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Zhuri (kodi: 30035003008) prej ores 11:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmicë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipaspëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

Pejë

1.

Nga NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ringovi 2 (kodi: 50000003002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Ringovi.

Arsyeja: Punët duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, ngritja e shtyllave të tensionit të ulët.

2.

Nga NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci  (kodi: 50000004) prej ores 12:00 deri në ora 16:30

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar si dhe zhvendosja e panelit të tensionit të ulët.

Vërejtjeje: Dalja ka BRRE-HC Radavci!

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (kodi: 15019002) prej orës 08:30 deri në ora 12:30

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sulmuesi Luis Suarezi është përshëndetur me Atletico Madridin në ndeshjen…