Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

28 shtator 16:49

29.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banesat e Arapëvee  (Kodi: 10000008) nga ora 11:00 12:00

Vendet: Rr. Rexhep Krasniqi, rr. Dervish Hima, rr. Rexhep Krasniqi ( një pjesë), Banesat e Arabëve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Apollonia  (Kodi: 10000013) nga ora 12:00 13:00

Vendet: S’ ka konsumatorë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Preoci  (Kodi: 10000001) nga ora 13:00 14:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komuna e re  (Kodi: 10000015) nga ora 14:00 15:00

Vendet: Rekalitë, Komuna- objekltet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe  Ambasada Amerikane.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 35/20 kV Fushe Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja Fushë-Kosova  (Kodi: 10012386) nga ora 11:00 12:00

Vendet: Rr. Lekë Dukagjini, rr. Shkolla shqipe, rr. Vëllezërit Majaci dhe  rr. Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja F.K  (Kodi: 10012384) nga ora 12:00 13:00

Vendet: Rr. Ismajl Kodra, rr. Azem Jashanica, rr. Ramadan Berisha, rr.Konstantin Kristoforidhi, rr. Onufri, rr. Rexhep Mala, rr. Vëllezërit Gërvalla dhe rr.Kruja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

TS 35/20 kV Fushë- Kosova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja Fushë-Kosovë  (Kodi: 10012385) nga ora 13:00 14:00

Vendet: rr. Aziz Zhilivoda, rr. M9 (një pjesë), rr.Dimali (një pjesë), rr.Nëna Terezë ( një pjesë), rr. Fahri Fazliu, rr.Pal Paluqi, rr.Vëllezërit Gërvalla, rr.Llapit ( një pjesë), rr.Bedri Pejani dhe rr.Rexhep Mala.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

  1. 8.

TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J12 Hajvalia  (Kodi: 19000040) nga ora 00:05 00:30

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Ndërprerja e kabllove të reja.

Peja

1.

TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitomirica (Kodi: 50000010) nga ora 10:00 15:00

Vendet: fshatrat: Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël, Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri,  Novosellë, Vitomiricë, Vitomiricë I, II dhe III dhe Ozdrimi; rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë) dhe Tranziti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ambulanta  (Kodi: 52000007003) nga ora 11:00 14:00

Vendet: Rr.”Skender Rexhepi ” , sheshi ” Nue Përlleshi ” dhe Rr.”Abedin Rexha” pjesrisht.

Arsyeja: Shkarkimi i NS 10/0.4kV TS Ambulata.

 Mitrovicë

 1.

TS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor  (Kodi: 73000004) nga ora 10:00 15:00

Vendet: fshatrat: Akrashticë, Ashlan, Balincë, Beqiq, Bruznik, Bukosh, Dolak, Dubovc, Galicë, Hercegovë, Liqej, Lugmir, Mikushnicë (një pjesë), Novolan  (një pjesë), Okrashticë, Oshlan, Pantinë, Shtitaricë, Shtruher, Stacioni Hekurudhor dhe Taraxha  (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 2.

TS 110/10kV Mitrovica  2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shala  (Kodi: 70000101) nga ora 10:00 14:00

Vendet: Rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tuneli i Parë; fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça,

Arsyeja: Ndërrimi i bazave të dëmtuara, ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i trafostacionit etj.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellanica   (Kodi: 82082005) nga ora 08:00 09:30

Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

 30.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS.10/0.4 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:0017:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

TS 35/10kV Parku I Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10  kV Komoran (kodi: 16023007) prej ores 09:0017:00

Vendet:  Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë) dhe Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

3.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:0017:00

Vendet:  Rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtepiake.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10  kV Fshatrat (kodi: 40000002) prej orës 09:0015:00

Vendet:  Rrugët: Dardania, Haki Braha (1 konsumator), Mirosalë, Mirosalë lagjja Bytyçi, Dedaj dhe te Shkolla, Rexhep Bislimi (1 konsumator); fshatrat: Sojevë, Tankasiq dhe Zllatar.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër sipas projektit investiv.

2.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10  kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 08:1517:00

Vendet:  Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë dhe Magjistralja Lipjan-Prishtinë.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe i transformotorit tek TS Agim Nita.

30.09.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashticë  (Kodi:14016001) prej orës 11:0014:00.

Në këtë dalje janë të lidhur edhe këta trafostacione:

TS 10/0.4 kV Zllashi (Kodi: 10014001021)

TS 10/0.4 kV Vitia e Marecit  (Kodi: 10014001022)

TS 10/0.4 kV GSM Vala  (Kodi: 10014001068)

TS 10/0.4 kV Caravadikët Keqekollë  (Kodi: 14016004031)

Vendet: Grashticë, Radashec, Zllash, Viti e Marecit, GSM Vala dhe Carravadikët Keqekollë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/35/10  kV  Prishtina 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Energoinvest   (Kodi:10000003) prej ores 11:0015:30.

Vendet: Ardarea, Meridiani, Migros, Energoinvesti, Step-Ag, TS A.Dervisholli, TS Shpend Shala, Eullex-i dhe EPC.

Arsyeja: Krijimi i lidhëses (mufit) të kabllos, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Mitrovicë

1.

TS 110/10kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti 2  (Kodi:74000010) prej ores 11:0012:00.

Vendet: rrugët: 17 Shkurti (një pjesë), 18 Qershori, 28 Nëntori – Dardania dhe Fidanishtja, Adem Shala,  Adem Jashari (një pjesë) dhe Sheshi Adem Jashari, Arben Haliti (një pjesë), Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica, Bekim Berisha, Gjon Buzuku (një pjesë), Harun Beka, Ilaz Kodra – Fidanishtja, Lagja II dhe Qamëria, Miftar Bajraktari, Mujë Krasniqi (një pjesë), Osman Geci, Rasim Kiçina (një pjesë), Rexhep Mala (një pjesë) dhe Zahir Pajaziti (një pjesë).

Arsyeja: Lidhja e kabllove të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetarët e komunave me shumicë serbe në veri të Kosovës…