Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

21 qershor 16:41

22.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Fushe Kosove do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli  (kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga TS 35/10 kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor Slivovë  (kodi: 10014001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Marec .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndarësit të zbarave.

3.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (kodi:19000040167) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xerxe do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Xërxe.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shtrëngimi i përçuesve ndërrimi i izolatorëve 10/20kV degëzimi TS Xërxë V.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dragobili (kodi: 82082006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1 konsumator). Fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm, shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga TS 35/10 kV Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi: 82081007) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Kyçja në segment të ri të LP Denji.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Iber Lepenci (kodi: 70000012) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha (një pjesë), Blerim Durmishi (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Driton Veliu (një pjesë), Hetem Voca (një pjesë), Hoxhë Hasan Tasimi (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Magjistralja e Adriatikut (një pjesë), Fadil Franca, Gavaz Bajgora (një pjesë), Çlirimi (një pjesë),  Sylë Vokshi, Ulqinit (një pjesë), Xheladin Kutllovci (një pjesë) si dhe vendet: Shipol, Zhabarë, Zhabarë i Epërm, Zhabarë i Poshtëm dhe Lushtë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, tërheqja e  përçuesve, ndërrimi  i ndërprerësit të trafostacionit TS  Zhabar i Ulët.

Pejë

1.

Nga TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrushe (kodi: 50052001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrim SHTM në Prigodë.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova  (kodi: 61067003) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të TM.

Prizren

1.

Nga TS 110/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 35/10 kV Dragash  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rapqa  (kodi: 30036009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

Ferizaj

1.

Nga TS 110/6 kV Han I Elezit  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Paldenica (kodi: 42000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë), fshatrat: Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zëvendësimi i shtyllave thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe  izolatorëve.

23.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

 1.

Nga  TS 35/10kV Dragash (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:30  deri ne ora 17:30

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit TR 1.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me tension mbesë edhe HC Dikanca.

Ferizaj

1.

Nga  TS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehet Transformatori TR3 prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Gjate kësaj kohe pa furnizim mbesin daljet 10 kV:

Kosova Petrolli        ( kodi: 40041003)

Ferplasti                   ( kodi: 40041009)

Fabrika e gypave 2 ( kodi: 40041008)

Fabrika e gypave 4 ( kodi: 40041010)

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë) dhe 3 konsumatorë komercial në rrugën Reçakut 2.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele në trafofushë.

23.06.2022

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Barani (kodi: 53000002) nga ora10:30 deri 11:00 dhe nga ora 16:15 deri 16:45

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10kV Deçani

Nga Dalja 10 kV Barani do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Prapaçan Muslimanët             kodi (53000002006) nga ora 10:30 deri 16:45

TS 10/0.4 kV Prapaçan Broliq  1-( Vorret) kodi (53000002007) nga ora 10:30 deri 16:45

TS 10/0.4 kV Prapaçan Broliq 2                  kodi  (53000002008)     nga ora 10:30 deri 16:45

TS 10/0.4 kV Prapaçan Broliq 3                  kodi (53000002052)  nga ora 10:30 deri 16:45

Vendet: fshatra: Prapaçni dhe Broliq.

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon I rrafshet 2 (kodi:80080006032prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishmon i Rrafshët dhe Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

Prishtinë

1.

NS 110/10(20) [kV] Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 22 Shaip Kamberi (kodi: 11000005) prej orës 09:00-09:10  dhe ne ora 17:50-18:00

Vendet: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamber dhe rr.Robert Gajdiku.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10  [kV] Prishtina 3 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Pompat e ujejsllesit Badovc( Kodi: 12000016077)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Alban Beselica ( Kodi: 12000016207)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Prizreni  1 ( Kodi: 12000016073)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Prizreni  2 ( Kodi: 12000016074)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Parku  ( Kodi: 12000016127)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Adrian Krasniqi 2 ( Kodi: 12000016130)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Shefqet Zeneli ( Kodi: 12000016149)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Adrian Krasniqi 1 ( Kodi: 12000016075)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV  Besnik Thaqi    ( Kodi: 12000016202)  prej orës 09:00-18:00

Vendet: Pompat, rr.Avdyl Frasheri, rr.Rexhep Mala, rr.Latif Berisha, rr.Adrian Krasniqi, rr.Rrustem Statovci, rr.Halil Alidemaj, rr.Gustav Majer, rr.Hamez Jashari, rr.Lordi Bajron, rr.Sokol Sopi, rr.Bedri Shala.

Arsyeja: Ndrrimi e transformatorve dhe kthinave dhe punimi i kokave.

 3.

NS 110/10(20)  [kV] Prishtina 2 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV Parku 2( Kodi: 11000006158)  prej orës 09:00-18:00

TS 10/0.4 kV Farku Nura  ( Kodi: 11000006247)  prej orës 09:00-18:00

Vendet: rr.Rrustem Statovci, rr.Hamez Jashari, rr.Halil Alidemaj, rr.Hamez Jashari, rr.Gustav Majer dhe rr.Adrian Krasniqi.

Arsyeja: Ndërrimin e transformative dhe kthinave dhe punimi i kokave.

23.06.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Kllokot  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industriali  (kodi:61065005 ) nga ora 11:00-15:00

Vendet: fshatrat: Kllokot (një pjesë), Mogillë; rrugët: Viti-Kllokot (një pjesë), Preshevës (një pjesë) dhe Fabrika e ujit në Zonën Industriale.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe montimi i konzollës.

Pejë

1.

Nga NS 110/10 kV Deçan  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Isniqi  (kodi:53000008 ) nga ora 11:00-11:40

Vendet: Fshati Isniq.

Arsyeja: Krijimi i kushteve për të manipuluar me ndarësit linjor – energjiizimi i trafostacionit sipas pëlqimit elektro-energjetik.

24.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga  TS 35/10kV Dragash (H03) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:30  deri ne ora 12:30

Vendet: fshatrat: Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Brod dhe ”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit TR 1.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje pa furnizim me tension mbetet edhe HC Dikanca.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përfaqësuesja e Kosovës në konkurrencën e femrave është grumbulluar në…