Njoftime nga KEDS për punimet ne rrjet

19 qershor 2020 | 16:36

20.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehen:

TS 10/04 kV Zhazh 1 (kodi: 740000104028) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zhazhi 2 (kodi: 740000104029) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Vllahi (kodi: 740000104030) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Vllahi e Re (kodi: 740000104031) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Dedi (kodi: 740000104033) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zabergj (kodi: 740000104034) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Selac 1 (kodi: 740000104035) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Selac 2 (kodi: 740000104036) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Selac 3 (kodi: 740000104037) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Maxher (kodi: 740000104038) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Melenicë 1 (kodi: 740000104039) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Melenicë 2 (kodi: 740000104040) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kulle Boletin (kodi: 740000104027) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Boletin (kodi: 740000104044) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Lipa-Rahovë e Re (kodi: 740000104006) prej ores  10:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zhazh1 (kodi: 740000104007) prej orës  10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Rahova, Boletini, Vllahia, Zhazha, Dedija, Maxhera, Melenica, Selaci, dhe Zabërgja.

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

22.06.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do te ndërprehet:

Dalja 10kV Llapushnik (kodi: 16023003) prej ores  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleqëkë e Re

Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të liruar dhe ndërrimi i izolatorëve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Barani (kodi: 53000002) prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Berani, Prapaçani, Bërliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjitë dhe Buqani.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe montim i ndarësit linjor 10(20)kV.

22.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do te ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) prej ores  08:00  deri në ora 16:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqëla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe  Turuqica.

Arsyeja: Energjizimin e trafos ekzistuese nga LP 10(20) kV i Ri  në Projektit “Shajkovc 1 ”  LOT 5.

23.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës    09:30-10:00  si dhe nga 16:00-16:30

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

TS.10/04kV Sekiraqa 3 (kodi: 14000009078) prej orës 09:30 deri në ora  16:30

Vendet: TS Sekiraqa 3.

Arsyeja:  Vendosja e dy konzollave të tipit “E” dhe e katër konzollave të  tiptit “C” së bashku me pajisjet përcjellëse në projektin “Sekiraqa 3” LOT 7.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Shtërpca (Kodi: 400440) do te kete nderprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e qytetit -Komuna, Ambulanta, Shtëpia e mallrave dhe Qendra e Shtërpcës

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA_s, Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevca, Vërbishtica, bizniset private, fabrika, një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e Ulët, Biti e Epërme, Shushiqë, Palojë, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod, Hotel Narcisi, TS Repititori, TS Shkolla Skijimit, TS Kulla, TS Hotel Molika, Pilana, Farma dhe Gllogu.

BRRE: Hydro Power HC Brezovica – Matkos Gr. 35 kV Codi: 40044201

 Arsyeja: Instalimi i SCADA –s, faza 3.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me ftesë të homologes së tij, Olta Xhaçka, ministri i…