Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

16 nëntor 20:13

17.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Albana (Kodi: 15018008)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël,Sllatinë e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanet dhe FSK-ja.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës dhe shtrëngimi i përçuesve.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave  10 kV.

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026)  prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornjasellë, Mushnikovç, TSPrevalla, HOTEL Sharri, TS Sat styro, TsS Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc, dhe Drajqiq.

Arsyeja: Pastrimi I trasesë nga vegjetacioni.

17.11.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj  IV  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti (kodi: 40000001) prej orës    09:00 – 09:30 dhe 15:30-16:00

Vendet: Rrugët: Adrian Krasniqi, Agim Bajrami (një pjesë), Aleksandër Gjaovani (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avni Rrustemi, Dërvish Shaqa, Trepçës, Elhami Hasani, Fan Noli, Fshatii Vjetër (magjistralja Kaçanik), Gursel e Bajram Sylejmanit, HasanPrishtina, Hasan Remniku, Iljaz Kodra, Isref Begolli, Kalabrisë (një pjesë), Kemajl Etemi (1 konsumator), lagjja e Qiraxhive  (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, Migjeni, Milihate Ajeti, Mujadin Aliu  (një pjesë), Muskim Mulliqi (një pjesë), Oso Kuka, Petar Koqiq, Rexhep Bislimi, Qiragji, Softaj, Tefik Idrizi, Tetovës, Tomas Mandela, Varosh, Vezir Jashari, Zenjullah Zejna, fFshati Bibaj  (një pjesë) dhe Greme (1 konsumator).

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga Dalja 10kV Rexhep Bislimi do të ndërprehen prej orës 09:00 – 16:00

NS 10/0.4 kV S&N=2 Sylejman Rrahmani (kodi: 40000003217)

NS 10/0.4 kV SUPER VIVA  Mustaf Rexhepi (kodi: 40000003262)

NS 10/0.4 kV  KECA RR VAROSHIT(kodi: 40000003216)

NS 10/0.4 kV Rr.Varoshit I (kodi: 40000003214)

Vendet: rr.Agim Bajrami, Gursel e Bajram Sylejmani, rruga e Janinës një pjesë dhe Lidhja e Lezhës– një pjesë.

Arsyeja: Kryerja e lidhëseve me kabllot e reja. 

Punime në projekte investive

18.11.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.35 Kroi i Bardhë (kodi: 12000035) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 20:55-21:00

Vendet: Qendra Tregtare te posta: Kroni I Bardh; SU 1/3; SU 1/6;SU 2/10; SU 4/2; SU 1/3

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension – manipulim me ndarës tëtensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV SU 1/6 (kodi: 12000035043) prej orës  09:00 deri ora 21:00

TS 10/04 kV SU 1/3 (kodi: 12000035042) prej orës  09:00 deri ora 21:00

TS 10/04 kV SU 1/3 (kodi: 12000035097) prej orës  09:00 deri ora 21:00

TS 10/04 kV Qendra Tregtare te Posta (kodi: 12000035113) prejorës  09:00 deri ora 21:00

Vendet: Qendra tregtare; SU 1/6; SU 1/3.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime  në rrjetin e tensionit të ulët.

4.

Nga TS 220/35/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës  08:30-09:00  dhe nga ora 15:00-17:00

Vendet: Gllobar, rstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, largimi i urave të tensionit tëmesëm.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5  do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Verbovc te Gllarevët (kodi: 16100028115) prej orës 08:30  deri në ora 17:00

NS 10/0.4 kV Vërbovc te Shalët (kodi: 16100028116) prej orës 08:30  deri në ora 17:00

NS 10/0.4 kV Vërbovc te Kastratet (kodi: 16100028117) prej orës 08:30  deri në ora 17:00

Vendet: Vërbovc.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

18.11.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fidanishtja (Kodi 70000003) nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja Fidanishte.

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve nga pranimet teknike në TS Stacioni i Autobusëve.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ushtruesi i detyres së Drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimeve…