Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

10 mars 2021 | 17:03

11.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.19 Ilirida (kodi: 11000004052) prej orës    08:00 12:00

Vendet: lagj.Taslixhe,

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases afër Sh.F.”Gjergj Fishta”

2.

Në TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Nr.6 Ibrahim Banushi (kodi: 11000001003) prej orës    08:00 12:00

Vendet: Shtëpia e pleqve

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trases afër Sh.F.”Gjergj Fishta”

12.03.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:
Dalja 10KV Matresi (Kodi: 82081005) prej ores 11:00 deri në ora 13:00.
Vendet: Xëxe, Bellacërk – kryesisht konsumatorë komercial – biznese
Arsyeja:
Plasimi i energjisë të prodhuar nga panelet solare

Pejë

1.
TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Leshani nga ora 10:30 deri në ora 12:30.

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005001) Ts Zahaqë G.Rama

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005002) Ts Zahaq Ukë Atashi

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005003) Ts Llabjan Kelmendët

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005004) Ts Dukagjin Peja

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005005) Ts Hysen Gashi

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005006) Ts Kushtrim Nitaj

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005007) Ts ”Eling”-Pantelat Solare

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005009) Ts  Sferkë e thatë 2

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005010) Ts  Svërkë e thatë 1

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005011) Ts  Deponija

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005044) Ts  Trestenik 2

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005045) Ts  Lutogllava 5

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005046) Ts  Lutogllava 4

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005047) Ts  Lutogllava 1

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005048) Ts  Lutogllava 3

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005049) Ts  Lutogllava 2

·         Ns 10/04kV me (kod: 51000005050) Ts  Vranina Llabjan
Vendet: Fshatrat: Zahaq,Llabjan Kelmend, Terrstenik,Lutogllave dhe Svërk e Thatë.
Arsyeja:
Realizimi i sistemit hyrje/dalje per TS e ri.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-lojtari i Interit njëkohësisht dhe lojtari i kombëtares së Maqedonisë…