Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

07 maj 16:35

08.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 – 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i daljes së re të tensionit të ulët- TS Matiçani 2.

2.

Në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor -Slivove (kodi: 10014001) nga ora 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mramor, Slivovë, Brus, Busi, Zllashë, Viti e Marevcit dhe Marec.

Arsyeja: Punime në projektin Cervadikët-Keqekollë deri në Zllashë.

Ferizaj

 

Nga NS 110/35/10kV Lipjani  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta  (Kodi: 41000002 )  prej orës 09:00  deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i Vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Vendosja e ndarësit në daljen 10 kV Kraishta.

2.

Në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfaltit (kodi: 41000005) nga ora 12:30 deri 15:00

Vendet: Baza e Asfaltit, Jeta e Re, Graçkë e Vjetër, Topliqani dhe Grackë e Vogël.

Arsyeja: Vendosja e  konzollës në fshatin Topliçan në shtyllë të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhupa (kodi: 31000026) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor te konsumatori Fruti.

08.05.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

 1.

Në NS 10 kV Shupkovci do të ndërprehet

Në Stabilimentin Bare Degëzimi i Bjagorës  nga ora 10:00  deri në ora  17:00

NS 10/0.4kV (Kodi:70000101022, 70000101023, 70000101024,, 70000101035, 70000101025, 70000101026, 70000101027,70000101028, 70000101029, 70000101034, 70000101030, 70000101054, 70000101032,70000101033).

Vendet: një pjesë e Bares, Bajgora, Kaçandolli dhe Kovaçica.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit.

10.05.2021

Punime në projekte investive.

Prishtinë

1.

NS 35/10kV Fushë Kosovë do  të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Vragoli 1 BTS Blinda (kodi: 15018007009) prej orës 09:0013:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Vragoli.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja.

10.05.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Krusha (Kodi: 30034011) nga ora 10:00  deri në ora  14:30

Vendet: fshati Piranë.

Arsyeja: Montimi I shtyllës së betonit(12/1600).

Ferizaj

 1.

Në NS 110/35/10 kV Lipjani do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) nga ora 10:00  deri në ora  13:00

Vendet: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja: Vendosja  e shtyllës dhe montimi i konzollës.

11.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Kulla Sabitit (kodi: 14000001196) prej orës    09:00 deri në ora 17:00

Vendet: një pjesë e rr. Liria RD.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001)  prej orës 09:00 deri në ora  15:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Zhvendosja e përçuesit ekzistues në shtylla të reja.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Partisë Socialdemokrate (PSD), Dardan Molliqaj, ka kërkuar lirimin…