Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

12 nëntor 17:42

13.11.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

 1.

Në NS 35/10  kV Fushë-Kosove  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (Kodi:15018007) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja e nderprerjes: Ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Në NS 35/10  kV Badovc  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor Slivove  (Kodi:10014001) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe  shtrëngimi i përçuesve.

 Ferizaj

 

1.

Në NS 35/10  kV Kaqanik  do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Pylltaria (Kodi:40043004) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi dhe Lagjja e re.

Arsyejae nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, shkarkuesve katodikë, kontrollimi për vaj I të TR etj.

Gjakovë

 

1.

Në NS 35/10  kV Xërxe  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ratkoci (Kodi:82081006) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë nga drunjët dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Në NS 35/10  kV Gjakova 2  do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Gjakova 1 (Kodi:81083015) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Rr.Aleksandër Moisiu, Rr.Anton Qeta, Rr.Azem Hajdari, Rr.Bashkim Idrizi, Rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), Rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Rr.Elena Gjika, Rr.Faik Konica, Rr.Gjergj Fishta, Rr.Hasan Prishtina, Rr.Hysni Dobruna (një pjesë), Rr.Korab Binxhiu, Rr.Migjeni, Rr.Nimon Ferizi, Rr.Orize, Rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, Rr.Skendërbeu, Rr.Yjet e Erenikut, Rr. Yll Morina.

Arsyeja e nderprerjes: Dislokimi I kabllit 10 kV, projekti “Dislokimi I kabllove,zgjerimi I ures”.

Gjilan

 

1.

Në NS 35/10  kV Lladove  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pasjan (Kodi:61066013) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Llashticë, Pasjan, Burinc dhe Muqi Baba.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave dhe ndërrim izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

 

1.

Në NS 110/10  kV Vushtria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor  (Kodi:73000004) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i traseës dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe  shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

 

1.

Në NS 110/10  kV Deqan  do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Junik  (Kodi:53000007) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Prizren

 

1.

Në NS 35/10  kV Zhuri  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishti (Kodi:30035006) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja e nderprerjes: Pastrimi i trasesë, ndërrimi I isolatorëve dhe përforci i shtyllave.

2.

Në NS 110/10  kV Prizren 3  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi:31000010) prej orës 09:00 – 10:00

Vendet: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e nderprerjes: Kyçja në rrjet e TS Boka Malësi.

14.11.2019

Punime sipas projekteve investive

Prishtinë

 

1.

 NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4  kV Sfeqël Visoka (Kodi:14000008050) prej orës 09:00-13:00 

Vendet: Një pjesë e fshatit Sfeqël.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në projektin  investiv- Projektin “Sveqël Visoka”.

Peja

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ketë ndërprerje:

Dalja 35 kV Peja 2  (Kodi: 500510) prej orës 10:0012:00

Vendet: Lagjja Shaban Spahija, 2 Korriku, Jarina nga dalja shtëpia e kulturës, Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2. rr.Visar Kelmendi, lagjja Dugjagjini, lagjja Puhovci dhe lagjja Muharrem Shala, V.Bashkimi, 17 Nëntori, Shurdhmemecët, Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqishët 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë, Spitali, Pompat e ujit, Kisha Katolike, Ambullanca e stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5 dhe Dukagjini 2.  dhe Gjimnazi.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-së

Dalja  35kV  Gurakoci : (Kodi: 500520) prej orës 10:0012:00

Vendet: Fshatrat Prekallë, Dobrushë, Kashicë,Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme, Ruhot, Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja, Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i Vjetri, Fadofili, Megafruti dhe lagjja Tomoci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-së

Dalja 35 kV Fabrika e Baterijave: (Kodi: 500530) prej orës 10:0012:00

Vendet: Fabrika e Baterive, Devolli Company dhe Gacaferri.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

4.

Dalja 35 kV Fabrika e Birrave : (Kodi: 500540) prej orës 10:0012:00

Vendet: Fabrika e Birrës.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

5.

Dalja  35/10kV Kfori Italian : (Kodi: 500550) prej orës 10:0012:00

Vendet: Kfori Italian.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-së

6.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ketë ndërprerje totale ana 10kV  (Kodi: 500000) prej orës 13:0017:00.

Vendet: Instituti I/1, Instituti II, Instituti V, Standard, Instituti III, Ringovi 1,2,3, Krivogllava 1,2. Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe, Rrokaqielli, Lagjja e Romëve, Kulla, Hazba, Berishtë, Sharra, Katuni i ri, TS Bunari, Fabrika Bibita, Shkolla filolore . Elkos Group si dhe HC” Radavc”, Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan, Bllagaj, Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël, Blloku i Banesave dhe Ramiz Sadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-së.

Verejtje: Gjate kësaj kohe pa furnizim do të mbesë Hidrocentrali HC “Radavci”.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sekretari i përgjithshëm i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi, në një…