Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

10 dhjetor 17:54

11.12.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

 

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (Kodi: 14016002)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Ferizaj

 

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishtë, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjakovë

 

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Gjilan

 

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Mitrovica

 

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i ulte, Aqarevë .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Priziren

 

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja  selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

12.12.2019

Njoftime për projekte investive

Prishtinë

 

1.

Në TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhan (Kodi: 10013011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi I Poshtëm Vranidol, Tenezhdoll, Kazerma e FSK në Vranidoll.

Arsyeja e nderprerjes: Ngritja e shtyllave.

2.

Në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bellopoj (Kodi: 14016003010 dhe 14016003011) prej orës 10:00 deri në ora 17:00

Vendet: Bellopojë.

Arsyeja e nderprerjes: Lidhja e kabllove nëntoksore.

3.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet :

Dalja 10 kV Drenasi 2 (Kodi: 16021002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja e nderprerjes: Energjizimi i trafos së re.

4.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë dhe Domanek.

Arsyeja e nderprerjes: Energjizimi i trafos së re.

12.12.2019

Punime nga palët e treta

Pejë

 

Në  TS 110/10(20)kV Peja 2  do të ndërprehet:

Nga dalja 10 kV Kastrati do të ndërprehen në degëzim TS-et 10/04  (Kodi: 51000007010; 011; 012;013; 014; 015; 016; 017; 018; 019; 020;021; 022; 023;024;025; 026;027; 028; 029; 030; 031; 032; 033; 034; 035; 036; 037; 038; 039; 040; 041; 042; 043; 044; 045; 046; 047; 048; 049;050)  prej orës 11:00  deri në ora 14:00.

Vendet: Llozhani 1,Lozhani 2, Zllapeku 2, Zllapeku 1, Zllapeku 3, Zllapeku 4, Duboqaka, Kastrati  kulla, Kombinati LK, Kastrati Kisha, Poqesta shkolla, Belinca 1, Dobërdoli 1,Dobërdoli 2, Dobërdoli 3, Poqesta 1, Poqesta Krasniqët, Ramuni 1 dhe 2, Milovansi, Vragoci, Babiqi, Pishtani, Belinca 2, Qaush Berisha (Sepa), Haklaman Daka, Destilerija-Euro Fokus, Sedefi, Seperacioni Bujar Kelmendi, Seit Dervishaj, Zllapek Pompa, Zllapek lagjja e Boshnjakëve, Adem Berisha Seperacioni, Mobile Dekor, Çeku-Q (Halil Çeku, Ambulanta Gorozhdevc, INNER Design-Irfan Berisha, NTP”Fresh-C.O.”Gazmend Katanolli, Bobi, Zllapeku 5 dhe Seperacioni- Kreshik Krasniqi.

Arsyeja: Dislokimi i linjës 10kV.

Mitrovicë

 

Në  TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Shkolla Teknike (Kodi: 74000010001)  prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: Shkolla Teknike.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos.

 Prizren

 

Në  TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malësia e re (Kodi: 31000030)  prej orës 12:00  deri në ora 12:15 dhe prej orës 15:00 deri në ora 15:15

TS 10/04 kV Swis Pelet Shpk (Kodi: 31000030059)  prej orës 12:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zaip Zenel Kabashi Kristal Palac (Kodi: 31000030060)  prej orës 12:00  deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Esat Hylki Gashi-KAG Asfalt (Kodi: 31000030063)  prej orës 12:00  deri në ora 15:00

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhajd dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Vendosja e shtylles 12/1000

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në një ceremoni solemne të organizuar në Rektoratin e Universitetit…