Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

13 dhjetor 17:28

14.12.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Ujësjellësi  (Kodi: 14000001009) prej orës 11:00 deri në ora 13:30.

TS 10/0.4kV Apollonia (Kodi: 14000001010) prej orës 11:00 deri në ora 13:30.

Vendet: rr.Brigadat.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0.4 [kV] në NS 10/0.4 [kV] Ujësjellesi.

2.

TS 110/10 kV Prishtina 3 do të  ketë ndërprerje totale (Kodi: 12000) prej orës 01:00 deri në ora 01:10

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e shëndetësisë, Dragodan (një pjesë), Aktashi, qendra (një pjesë), Rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës-Drejtoria, USAID-I, ish Ambasada Amerikane, Rrugët: Tirana (një  pjesë), Iljaz Kodra (një  pjesë), Bulevardi Bill Klinton (një  pjesë), Drini i Bardhë 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi, Arta, rrugët: Fehmi Agani, Lagjja Arbëria, Remonti, Rruga UÇK-se (një pjesë), Jakove Xoxa, Meto Bajraktari, Parku, Lagj..Muhaxhereve, Pompat (park), Objekti Ramiz Sadiku, Tjegullorja, Gjyqi, E.Duraku, Xhamia e Llapit, Kodra e trimave, Sh.Shendetit, Ministria e Sherbimeve Publike, Qendra, Bankosi, Kuvendi, Bahollët dhe  Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion, ”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania, Stadioni i Qytetit, KFOR-i, Pallati i Rinisë dhe Pallati i ish- Rilindjes.

Arsyeja: Intervenim në zbarra eleminim i rrezikut.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pirana (Kodi: 30034008) prej orës 11:30 deri në ora 11:45 dhe prej orës 15:30 deri në ora 15:45

Vendet: Fshati Piranë.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Pirana (Kodi: 30034008002) prej orës 11:30 deri në ora 15:45.

Vendet: TS Pirana.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellobradi (Kodi: 30036008)  prej orës 10:00 deri në ora 10:10 dhe prej orës 14:50 deri në ora 15:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit; afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja: Rregullimi i pozitave të ndërprerësave dhe ndarësave.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restalica (Kodi: 30036002)  prej orës 14:00  deri ne ora 14:30

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Kyçja e pikës doganore.

4.

TS  35/10kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003)  prej orës 10:00 deri në ora 10:15 dhe prej orës 14:45 deri në ora 15:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit shpërndarës.

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat – Voskopoja (Kodi 40043001) prej orës 10:00 deri në ora 10:30 dhe prej orës 15:30 deri në ora 16:00

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit.

2.

NS 35/10kV Kaqaniku do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Voskopoja (Kodi: 40043001001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Rr.Ilir Zharku.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit.

Mitrovicë

1.

TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 08:30 deri në ora 14:30

Vendet: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit.

2.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS 2 Gjimnazi (Kodi: 73000001004 ) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: rr.Kruja.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së betonit.

3.

TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:30 deri ne ora 12:00 dhe prej orës 15:30 deri në ora 16:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit.

4.

TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Muhaxheret Qirez (Kodi: 74000004024 ) prej orës 10:30 deri në ora 16:00.

Vendet: Muhaxherët Qirez.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit.

15.11.2019

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (Kodi: 40041002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimi i rrjetit.

Prishtina

1.

Nga TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i herësit të transformatorëve rrymorë.

16.11.2019

Prishtinë

 

1.

TS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lluzhani (Kodi: 10013011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra, Vërbovcët, Lupçi I poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK në Vranidolli.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

2.

TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Degëzimi 10/0.4kV Pozhegu (Kodi: 15018016171, 15018016153, 15018016137, 15018016169, 15018016223, 15018016123, 15018016157, 15018016196) prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Rr.Dardania (një pjesë), Rr.Shefki kuleta (një pjesë), dhe Rr.17 shkurti (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i pozicionit të kthinave.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Xërxa do të ketë ndërprerje totale (Kodi: 820810) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00.

Vendet: Xërxa ,Bellacërk, Gexhë, Radostë, Ratkoc, Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Berjakë, Bellacërk, Sopniq dhe Lami Glas.

Arsyeja: Izolimi (renovimi) i kulmit të nënstacionit.

Punime në projekte investive

17.12.2019

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Degëzimi 10/0.4kV Udhëkryqi (Kodi: 15018020154, 15018020181, 15018020093, 15018020197, 15018020245) prej orës 09:00 deri në ora 09:30.

Vendet: rr.Dardania (një pjesë) dhe rr.Xhemajl Mustafa (një pjesë),

Arsyeja: Ndrrimi i pozicionit të kthinave.

2.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

Dalja 10KV Udhëkryqi Kabllovik (Kodi 10012002) prej orës 09:00 deri në ora 09:30.

Vendet: rr.Dardania, rr.Xhemajl Mustafa, rr.Shefki Kuleta, Rr.17 shkurti

Arsyeja: Ndërrimi i pozicionit të kthinave.

 3.

TS 35/10 kV Fushkosova do të ndërprehet:

Degëzimi 10/0.4kV Udhëkryqi 2 (Kodi: 10012002115, 10012002162, 10012002178, 10012002176, 10012002192, 10012002184, 10012002234,)prej orës 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Banesat e Tregtisë, rr.Dardania (një pjesë), rr.Xhemajl Mustafa (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i pozicionit të kthinave.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova l do të ndërprehet:

Dalja 10kV Banesat e reja (Kodi: 15018020)  prej orës 13:00  deri në ora 21:00

Vendet: Banesat e reja.

Arsyeja: Ndërrimi i pozicionit të kthinave.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe ai i Lidhjes…