Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

23 janar 17:12

24.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtina

1.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10KV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 11:00 deri në ora 11:15 dhe prej orës 14:30 deri në ora 14:45.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Lajthishtë.

2.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 KV Lajthishte (Kodi: 18024001038) prej ores 11:00 deri në ora 14:45

Vendet: Lajthishtë.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV në NS 10/0.4 kV Lajthishtë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Prizreni IVdo të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajram Curri (Kodi: 30033008) nga ora 09:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi,  Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; Afariste:”Afioni”, Etem-Trade”, “EULEX”, “Kuk-Komerc”, “Sharri Beton”,”Sharri Pllast”.

Arsyeja: Vendosja e transformatorit të ri.

25.01.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV PodujevaDalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) do të ndërprehen: NS 10/0.4kV Sekiraqa 1 (kodi: 14000009076) nga ora 09:30 deri në 12:00 dhe nga ora 13:00 deri në 16:00.

Vendet: fshati Sekiraqë.

Arsyeja: shtrirja e kabllos 0.4 kV.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës    09:30  deri në ora 16:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershiat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burica, Gllamniku dhe Llapashtica e Ulët.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave.

3.

TS 35/10kV Fushë-Kosova do të ndërprehet:

Degëzimi 10/0.4 KV Udhkryqi kabllovik (Kodi: 10012002118, 096, 242, 147, 172, 193, 198, 215, 092, 174, 214, 204, 185) prej ores 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Rr.NënëTereza (një pjesë) dhe rr.Dardania (një pjesë)

Arsyeja: Riparimi dhe zgjerimi i konstruksionit të trafostacionit.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat – Voskopoja (Kodi 40043001) nga ora 08:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe bizniset private.

Arsyeja: Demontimi I shtyllave të vjetra dhe montimi i shtyllave të reja.

2.

TS 35/10kV Ferizaj l do të ndërprehet:

Degëzimi 10/0.4 KV Emin Duraku (Kodi: 40040002011, 40040002012, 40040002198, 40040002204, 40040002022) prej orës 09:00 deri në ora 17:00.

Vendet:rrugët: Emin Duraku dhe Gjon Sereqi.

Arsyeja: Punimi i kokave kabllovike.

3.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër (Kodi 40043007) nga ora 10:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Ndërrimi i  transfomratorëve matës rrymor.

4.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10/0.4kV Kisha Katolike (Kodi 40000003208) nga ora 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Kisha katolike.

Arsyeja: Ndërrimi i transfomratorëve matës rrymor.

5.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Sillosit (kodi: 40041001) prej orës    10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papaz, Pojata, Rahovica, Softaj, Fusha e Madhe.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

6.

TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi I fshatrave (kodi: 40000002) prej orës    10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatar.

Arsyeja: Montimi i shtyllave.

Prizren

1.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009)  prej orës 10:30  deri ne ora 13:30

Vendet: Rapqa e ulet, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Kërsteci i Ulët, Kërsteci I Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe  TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12metërshe.

Punime nga palët e treta

25.01.2020

Prizreni

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (Kodi: 31000030 )  prej orës 12:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave.

Gjakova

1.

TS 35/10kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV TS 5 (Kodi: 80080013340)  prej orës 11:00  deri në ora 12:00

Vendet: Rr.Nënë Tereza (Një pjesë)

Arsyeja: Ndërrimi I kabllos.

Peja

 

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Juniku (Kodi: 53000007 )  prej orës 12:00  deri në ora 15:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës.

Ferizaj

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lipjan-Qendra (Kodi: 41000006 )  prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: : Një pjesë e qytetit , rrugët “Lidhja e Prizrenit” , “Tahir Sinani” , “Komandant Kumanova” Ambulanta  etj.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12 metërshe.

TS 110/35/10kV Lipjanido të ndërprehet:

Dalja 10kV Baza e Asfalltit (Kodi: 41000005 )  prej orës 09:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Baza e asfaltit, Jeta  e Re, Graçka e Vjetër, Topliqani dhe Graçka e Vogël.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12 m.

27.01.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri IVdo të ndërprehet:

Dalja 10kV Zhuri (Kodi: 30035003) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmica.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Interi ka prezantuar përforcimin e ri për këtë afat. Ai…