Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

03 prill 21:25

04.04.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10  kV Prishtina 5  do te ndërprehet:

Dalja 10kV J06  Rezervarët Kfor (kodi: 13000002) prej orës 06:30  deri ora 08:00

Vendet: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët,Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë, PrugovcKaqurët.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollës dhe i përçuesve.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do ndërprehet:

Dalja 10kV Ushtria  e Kosovës (Kodi 31000018) nga ora 06:00 deri ora 08:00

Vendet: Fabrika Liri, Diko Plast, Ak Kompany, Rene Luan Tahiri, Ushtria e Kosovës.

Arsyeja: Energjizimi i transformatorit ri.

06.04.2020

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

NS 110/10 kV Kamenica do ndërprehet:

Dalja 10kV Strezovci (Kodi 62000005) nga ora 07:00 deri ora 08:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moçari i Ulët, Reçani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtari, Boleci, Vaganeshi, Kremenata dhe Rahovica.

Arsyeja: Kyçja e transformatorit ri.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kur shifrat e personave te prekur nga COVID-19, i kane…