Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

06 prill 19:49

08.04.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi:10014011)  nga ora 06:00 – 08:00.

Vendet: Janjeva,Shashkovci,Akllapi,Terbuvci, Gushterica e epërme, Shushica.

Arsyeja: Kyqja e TS-it të ri.

2.

Në TS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi:41046004)  nga ora 06:00 – 08:00.

Vendet: Pjesë e Shtimes,Qesta Reqakut,Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica .

Arsyeja: Montimin e përquesit në dy shtyllat e reja të TONI Mermer -Reqak.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Italia ka regjistruar të hënën 636 vdekje të reja, apo…