Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

29 maj 23:08

30.05.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prishtinë

1.

Në TS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave   (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 deri në 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

1.

Në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kulla Bardhosh -2  (Kodi: 13000002015) nga ora 10:30 deri në 15:00.

Vendet: një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i trafostacionit të ri ne NS Bardhoshi-3,vendosja e shtyllave të betonit dhe instalimi i kabllos ABC.

 Peja

 1.

Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vrella  (Kodi: 54000002) nga ora 10:30 deri në 12:00.

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve.

2.

Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri  (Kodi: 54000001) nga ora 10:30 deri në 12:00.

Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve.

3.

Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV FSK  (Kodi: 54000010) nga ora 12:00 deri në 13:30.

Vendet: FSK-ja.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve.

4.

Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Devolli Group  (Kodi: 54000015) nga ora 12:00 deri në 13:30.

Vendet: Devolli Group.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve.

5.

Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Burgu  (Kodi: 54000009) nga ora 14:00 deri në 15:30.

Vendet: Burgu (SH.N.P)- Graniti Ismet Loshaj.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve.

6.

Në TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Top Joy  (Kodi: 54000005) nga ora 14:00 deri në 15:30.

Vendet: Top Joy.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i releve.

Prizren

1.

Në TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova   (Kodi: 32000008) nga ora 11:30 deri në 14:30.

Vendet: Pishina Solid, Reçani I, Reçani II, Dragaqinë I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Punime  në Largpërçues- kyçja e trafostacionit të ri 10/0.4 kV/kV në Lagjen  Sherif Islami Budakovë.

2.

Në TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresana   (Kodi: 30036007) nga ora 10:00 deri në 14:00.

Vendet: fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhë; afariste : N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumështorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave 12-metërshe.

01.06.2020

Punime me kërkesë të palëve të treta

Peja

1.

Në TS 35/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Klina III  (Kodi:52000101) prej orës 10:30 deri me 13:30

Vendet: Lagjja Somoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tërezë, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e Regjistrimit Civil, rr. Abedin Rexha, rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr.e Gjimnazit, Spitali Nëna Tërezë, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina dhe Lagjja Haxhaj.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrëse – dalëse të tensionit të mesëm.

2.

Në TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Ringovi 2 (Kodi:50000003002) prej orës 10:00 deri me 12:00

Vendet: rr.7 Shtatori (një pjesë), rr.Ekrem Berisha (një pjesë), Konferenca e Bujanit, rr.Kurt Abazi (një pjesë), rr.Mehmet Bajraktari( një pjesë), rr. Muharrem Berisha (një pjesë), rr.Ploja e Fierzës (një pjesë), rr.Xhevdet Hoti.

Arsyeja: Vendosja e bazave të siguresave të tensionit të ulët.

01.06.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

Në TS 35/10(20)kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenica (Kodi:41048001) prej orës 10:00 deri me 13:00

Vendet: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe  Krojmir.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit ekzistues.

Prishtinë

1.

Në TS 35/10 kV Prishtina 2(Kodi:100100) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Don Bosko, Policia, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve), Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Panorama, Internation Helth Center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Betoniera Luli, Betoniera Renulual Betoni, Auto sherreti, Objekti i ish-Tjerrtores, Drejtoria-Batllava, IPKO, Trio Construction, Nartel, Europrinti, Ekskluziv 1 dhe Ekskluziv 2, Mekanika dhe Zjarrfikëset.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

2.

Në TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Alban Osmani-Britania Homes  (Kodi:15018015231) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Alban Osmani dhe rr. Dardania (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimin e kokave  dhe vendosja e shinave.

3.

Në TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Adriatik Azemi-Britania Homes  (Kodi:15018015188) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Adriatik Azemi dhe rr.Dardania (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

4.

Në TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bali Kabashi -cima (Kodi:15018015236) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Bali Kabashi, rr.Hamdi Grajqevci

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

5.

Në TS 35/10 kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bali Kabashi -Cima (Kodi:15018015237) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Bali Kabashi dhe rr.Hamdi Grajçevci.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

6.

Në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Scan Color (Kodi:1000004041) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Scan color.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina si dhe punimin e kokave vendosja e shinave.

7.

Në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Pacollët (Kodi:1000004052) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Pacollët.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

8.

Në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Furra (Kodi:1000004043) prej orës 09:00 – 18:00

Vendet: Furra.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

02.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Termik  (Kodi:10000010093) prej orës 09:00 deri me 18:00

Vendet: Termika.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

2.

Në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Rukolli  (Kodi:10000010099) prej orës 09:00 deri me 18:00

Vendet: Rukolli.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

3.

Në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Posta  (Kodi:10000010098) prej orës 09:00 deri me 18:00

Vendet: Posta.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

4.

Në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Tregtia-Betonjerka   (Kodi:1000004094) prej orës 09:00 deri me 18:00

Vendet: Tregtia Betonjerka.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave  dhe vendosja e shinave.

5.

Në TS 35/10 kV Batllava (Kodi:140150) do të ketë ndërprerje totale prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Ujësjellësi Rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

Pejë

Në TS 35/10 kV KFOR-i (Kodi:500550) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: KFOR-i Italian.

Arsyeja: Instalimi i SCADA-s.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i bashkisë së Mineapolisit Jacob Frey shpalli të enjten…