Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

10 shkurt 20:11

11.02.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prizren

1.

TS  35/10kV Prizreni 4 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bajram curri (Kodi:30033008)  prej orës 10:00 14:00

Vendet: Rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Wiliam Walker; afariste:”Afioni“,Etem-Trade“, “EULEX”, Kuk-Komerc“, “Sharri Beton” dhe “Sharri Pllast”.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllos 10 kV në NS 10/0.4 kV Afioni

12.02.2020

Prishtinë

1.

TS  35/10kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Grashtice Radashec (Kodi:14016001)  prej orës11:00 13:30

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë në trafo fushë.

2.

TS  35/10kV Koliq  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolle Hajkobille (Kodi:14016004)  prej orës11:00 13:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërrimi i ndërprerësit të fuqisë në trafo fushë.

Ferizaj

1.

TS  110/35/10kV Bibaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rexhep Bislimi (Kodi:40000003)  prej orës 10:00 11:00

Vendet: rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, Pylltaria, rr. e Varoshit dhe Kisha Katolike.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

TS  110/35/10kV Bibaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vëllezërit Gervalla (Kodi:40000004)  prej orës 11:00 12:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

TS  110/35/10kV Bibaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bechtel encha (Kodi:40000008)  prej orës 12:00 13:00

Vendet: Bechtel Encka.

Arsyeja: Testimi I mbrojtjes rele.

4.

TS  110/35/10kV Bibaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komogllava (Kodi:40000009)  prej orës 13:00 14:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Punime në projekte investive

12.02.2020

Prishtina

1

Në TS 220/35/10 kV Podujeva do ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Vasharishta (Te Zena)  (Kodi:14000004019) prej orës 08:00 – 16:00

Vendet: rr.Bedri Bajrami, rr.Ali Ajeti, rr.Dardania, rr. Fahri Fazliu,rr. Zahir Pajaziti (një pjesë), rr.Agron Rrahmani (një pjesë).

Arsyeja: Punime investive në kuadër të projektit Lot 9-Hoxhovitë 1/1.

2.

Në TS 220/35/10 kV Podujeva do ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2  (Kodi:140000010) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Punime investive në kuadër të projektit Lot 14, ngritja e shtyllave.

3.

Në TS 35/10 kV Batllava do ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava  (Kodi:14015001) prej orës 10:00 – 14:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga.

Arsyeja: Punime investive  për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi I Rrjetit 2019“,

4.

Në TS 35/10 kV Koliq do ndërprehet:

Dalja 10 kV Sharbanët  (Kodi:14016003) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë) .

Arsyeja: Punime investive  për projektin “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“,

5.

Në TS 35/10 kV Besi do ndërprehet:

Dalja 10 kV Lluzhan  (Kodi:10013011) prej orës 14:00 – 14:30

Vendet: Prugovci-1(te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli, Kazerma e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja: Ngritjen e shtyllave.

Mitrovicë

1.

Në TS 110/10 kV Skenderaj do ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi:74000005) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: Klinë e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri. Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja: Punime investive në rrjet.

12.02.2020

Punime me kërkesë të palëve të treta

Prishtinë

1.

TS  110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr 24.-Delitacioni  (Kodi:11000007)  prej orës 12:00 15:00

Vendet: 4 Llullat, Agimi, rr.Bajram Kelemndi dhe Vegim Zuka.

Arsyeja: Përgatitja e kabllove për energjizimin e TS-it të ri.

Vërejtje: Në këtë ndërprerje nuk afektohet TS-i me kod 11000007025.

Gjakovë

1.

TS  35/10kV Gjakova 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Egzon Dervishi (Kodi:81084022005)  prej orës11:00 15:00

Vendet: Egzon Dervishi.

Arsyeja: Furnizimi i objektit me energji elektrike.

Gjilan

1.

TS  35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Te  Teatri  (Kodi:60060003002)  prej orës 10:00 13:00

Vendet: rr. Idriz Seferi, rr.Hoxhë Lipovica (një pjesë), rr.MakfireDeda, rr.Xhemë Tupalla, rr.Mulla Idrizi dhe rr. Preshevë.

Arsyeja: Vendosja e kthinave të tensionit të mesëm në TS Teatri.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot…