“Paralajmërim për ata që do t’iu vdes nana”

01 mars 2024 | 09:12

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sa para ka Bundeswehri për avionë, tanke dhe pajisje të reja? Kjo…