Pastrohet rruga “Gëzim Hamza-Piktori” në qytetin e Rahovecit

22 qershor 11:49

Pas reshjeve të mëdha të shiut të rënë ditëve të fundit përveç vërshimeve në bujqësi, probleme janë krijuar edhe në infrastrukturë rrugore.

Këto probleme tani janë evituar nga Komuna e Rahovecit.

Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike ka thënë se pas reshjeve të mëdha të ditëve të fundit, rruga “Gëzim Hamza-Piktori” në qytetin e Rahovecit ishte vërshuar nga ujërat e rrëmbyeshëm, ndërsa gjatë ditë së enjte operatori i kontraktuar nga komuna ka bërë pastrimin e rrugës dhe trotuarit të kësaj rrugë.

Drejtori Krasniqi ka theksuar se intervenime në infrastrukturë si pasoj e vërshimeve, ka pasur edhe në rrugët tjera nëpër lokalitete të ndryshme të Komunës së Rahovecit.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas 14 vjet mungese në Evropë, tipi i makinave “Toyota…