Përforcohen Ylli dhe Trepça

13 mars 2019 | 17:06

KB Golden Eagle Ylli ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Bambale Mbulatale Emmanuel Osby nga SHBA, i cili së fundi është paraqitur në Ligen Pro B në Francë.

Lojtari i lartpërmendur mund të regjistrohet në FBK dhe të paraqitet për skuadrën e Yllit pas plotësimit të kritereve në bazë të Rregullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.

Edhe KB Trepça ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Zachary Alexander Reynolds  nga SHBA, i cili së fundi është paraqitur në Ecuador.

/Epoka e re/ 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një studim i ri ka zbuluar se mjalti i bletëve…