Përforcohet KB Ponte Prizreni

03 dhjetor 2018 | 18:45

KB Ponte Prizreni ka paraqitur për regjistrim lojtarin ndërkombëtar Waller Christopher Doyle nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Lojtari lartpërmendur mund të regjistrohet në Federatën e Basketbollit të Kosovës dhe të paraqitet për KB Ponte Prizreni pas plotësimit të kritereve në bazë të rregullores mbi regjistrimin e lojtarëve në FBK.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur të…