Përfundon tryeza e LDK-së, s’ka konsensus për zgjedhje të reja

25 prill 16:30

Ka përfunduar tryeza me partitë politike e cila është thirrur nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK).

Në këtë tryezë nuk është arritur konsensusi që të shkohet në zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Gjatë kësaj tryeze në të cilën kanë marrë pjesë përfaqësuesit e të gjitha partive është diskutuar nevoja për reformë zgjedhore dhe për konsensus për dialogun me Serbinë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas emërimit të ish-drejtorit të Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni…