Petroviqi në shenjë proteste kalon në këmbë kufirin Kosovë-Serbi

26 prill 2019 | 15:18

Lideri i Partisë Liberale Serbe (SLS), Sllobodan Petroviq, në shenjë proteste kundër ndalimit të zyrtarëve të kësaj partie nga autoritetet serbe ka kaluar në këmbë kufirin Kosovë-Serbi.

Petroviqi ka kaluar pikën kufitare të Kosovës dhe është duke vazhduar për atë të Serbisë në Merdare.

Pavarësisht kësaj, mediet nuk janë lejuar që të kalojnë kufirin.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka deklaruar se nuk ka…